Luxima Xenon
Количката Ви е празна.

VIEW_CART
Вторник, 28 Септември 2021г.

Продукти


Списък всички продукти

Вход


Вашата количка

Luxima Xenon
Количката Ви е празна.

Методи на заплащане

Zaplashtane pri dostavka ПРИ ДОСТАВКА
Zaplashtane po banka ПО БАНКА
TBI Leasing TBI ЛИЗИНГ

Продуктов каталог

Luxima Catalog Изтеглете брошура

PDF формат
Файл 2.1MB

Translate

English German Greek Romanian Russian Serbian Turkish

Кой е тук:

В момента има 25 посетителя в сайта
Новини


LUXIMA Premium – вече на пазара! Печат

Xenon Luxima Premium Статията е от уебсайт www.tuning.bg пубикувана на 18 Март 2009 г. Петър Павлов, управител на Luxima, представя нов и уникален продукт на компанията - LUXIMA Premium.

Какво означава „Premium”, защо избрахте това име?
„Premium” означава продукт с първокласно качество. Нещо, което е първо по рода си, отразяващо най-добрите постижения на времето си. От по-висока категория. Избрахме това име, защото то изразява същината на новия ни продукт. Той е уникален и за момента без конкуренция на пазара.

С какво е уникален Premium?
„Premium” е единственият ксенонов автокит, при който високото напрежение се генерира в самата лампа. По този начин се избягват електромагнитните смущения, причиняващи шум в радиото, грешки в компютрите или проблеми по
Продължение... [LUXIMA Premium – вече на пазара!]
 
Всичко, което трябва да знаем за ксеноновите светлини Печат

Xenon information Статията е от уебсайт www.tuning.bg пубикувана на 19 Май 2008 г. Петър Павлов, управител на Luxima, говори пред Тунинг.БГ за ксеноновите светлини.

Какви са предимствата на ксеноновите светлини?
Ксеноновите светлини могат да спасят живот – това е тяхното основно предимство. Според изследване на немската организация TUV Rheinland, която се занимава с техническите характеристики и безопасността на автомобилите, ако всички автомобили в Германия бяха с ксенонови светлини, нощните катастрофи биха намалели с 50% по първокласните пътища и с 30% по магистралите на страната.

Като резултат, смъртните случаи от катастрофи биха намалели с 18%. Преведено към нашите, български условия, ако всички коли в България бяха с ксенонови светлини, при смъртност около 1000 човека на година, ксеноните биха спасили живота на повече от 180 човека!!!

Ксеноновите светлини „бият” халогенните във всички възможни сфери. Те са многократно по-ярки, което
Продължение... [Всичко, което трябва да знаем за ксеноновите светлини]
 
«НачалоПредишна12СледващаКрай»

Страница 2 от 2
You are using IE6. Your current web browser must be updated to version 7 of Internet Explorer (IE7) to take advantage of all of Luxima's website capabilities.