Оторизирани сервизи за монтаж Печат


Списък с оторизирани от Луксима сервизи за монтаж на ксенон светлини, разпределени по населени места:

гр. София

гр. Варна

гр. Пловдив

гр. Русе

гр. Бургас

гр. Поморие

гр. Велико Търново

гр. Стара Загора

гр. Габрово

гр. Сливен

гр. Добрич

гр. Шумен

гр. Ямбол

гр. Елхово

гр. Търговище

гр. Разград

гр. Исперих

гр. Петрич

гр. Доспат

гр. Плевен

гр. Ловеч

гр. Враца

гр. Козлодуй

гр. Самоков

гр. Монтана

гр. Видин

гр. Перник

гр. Радомир

гр. Дупница

гр. Банско

гр. Смолян

гр. Девин

гр. Пазарджик

гр. Велинград

гр. Силистра

гр. Кърджали

гр. Благоевград


Ксеноновият комплект се състои от 2 баласта (модули за преобразуване на напрежението) и 2 лампи, които са на стандартния сокет за обикновена автомобилна крушка, в редки случаи са нужни преходници (бази). Баластите се свързват към електрическата система на автомобила и към лампата с другите си изводи. Баластите се закрепват на стойки, които са в ксенон комплекта (намират се в кутията, под кората с другите елементи). Всички кабели са на куплунги и не е необходимо запояване. Капачката на фара се пробива, за да се прокарат кабелите към баластите или за да се закрепи баласт тип Premium директно върху нея. Херметизацията на фара се запазва благодарение на уплътнителите, които са в комплекта.

Поради технически особености при монтажа на ксенонов комплект е препоръчително той да бъде извършен в оторизиран сервиз.

При подмяна само на крушка не е необходимо посещение на оторизиран сервиз. Mоже да я монтирате и сами, но не докосвайте стъкления балон. Лампата трябва да се хваща само за тялото, без да се докосва стъклената част. Този принцип е валиден и за обикновените автомобилни крушки.

Луксима има изградена партньорска мрежа от висококачествени сервизи за монтаж в цялата страна. Цената за монтаж не е включена в цената на комплектите. Тя се определя от сложността на монтиране и варира приблизително от 20 до 100 лв. в зависимост от марка и модел на превозното средство. За да направите справка за цена за монтаж на вашия автомобил, свържете се директно с нашите оторизирани сервизи.