Luxima Xenon
Количката Ви е празна.

VIEW_CART
Вторник, 28 Септември 2021г.

Продукти


Списък всички продукти

Вход


Вашата количка

Luxima Xenon
Количката Ви е празна.

Методи на заплащане

Zaplashtane pri dostavka ПРИ ДОСТАВКА
Zaplashtane po banka ПО БАНКА
TBI Leasing TBI ЛИЗИНГ

Продуктов каталог

Luxima Catalog Изтеглете брошура

PDF формат
Файл 2.1MB

Translate

English German Greek Romanian Russian Serbian Turkish

Кой е тук:

В момента има 65 посетителя в сайта
Luxima в нов офис! Печат

Luxima в нов офис!

От началото на месец май офисът на"Пи Ес Пи Компютри" ООД и представителството на марките Luxima и PowerHID се намира в нов офис на адрес:

София, Дървеница, ул. Проф. Георги Брадистилов 4,етаж 4,офис 4.1 (между бул.”Климент Охридски” и входа на Техническия университет).


Стремежът ни към професионализъм ни кара постоянно да подобряваме качеството на услугите и продуктите , които предлагаме. Това са мерки, заложени в програмата ни за развитие на марката  и целят да улеснят допълнително нашите клиенти. Новото ни работно място предлага значително повече възможности за паркиране, без да губи удобната комуникация с центъра на града и основните пътни артерии. Допълнително удобство се явява и близката метро станция „ Мусагеница”. Представителността на бизнес сградата, в която се намира нашия нов офис и склад, осигурява високо ниво на комфорт и престиж . Чрез подобрената търговска площ,  обслужването на клиенти става значително по-бързо. За чакащите своя ред сме се погрижили да предоставим удобна и уютна атмосфера. За да бъдем в крак с постоянно развиващите се технологии,  сме предоставили голяма витрина с хай тех продукти.

 
You are using IE6. Your current web browser must be updated to version 7 of Internet Explorer (IE7) to take advantage of all of Luxima's website capabilities.