Luxima в нов офис! Печат

Luxima в нов офис!

От началото на месец май офисът на"Пи Ес Пи Компютри" ООД и представителството на марките Luxima и PowerHID се намира в нов офис на адрес:

София, Дървеница, ул. Проф. Георги Брадистилов 4,етаж 4,офис 4.1 (между бул.”Климент Охридски” и входа на Техническия университет).


Стремежът ни към професионализъм ни кара постоянно да подобряваме качеството на услугите и продуктите , които предлагаме. Това са мерки, заложени в програмата ни за развитие на марката  и целят да улеснят допълнително нашите клиенти. Новото ни работно място предлага значително повече възможности за паркиране, без да губи удобната комуникация с центъра на града и основните пътни артерии. Допълнително удобство се явява и близката метро станция „ Мусагеница”. Представителността на бизнес сградата, в която се намира нашия нов офис и склад, осигурява високо ниво на комфорт и престиж . Чрез подобрената търговска площ,  обслужването на клиенти става значително по-бързо. За чакащите своя ред сме се погрижили да предоставим удобна и уютна атмосфера. За да бъдем в крак с постоянно развиващите се технологии,  сме предоставили голяма витрина с хай тех продукти.